onsdag 18 november 2015

Wilma 15 ½ år

På söndagen blev vår äldsta vovve 15 ½ år något som givets vis måste noteras. I fjol på hösten var hon så sjuk att vi trodde de var slutet , men hon åter hämta sig har sedan dess haft två  liknande  anfall nu senast i augusti men igen gick det vägen.  Vi är förstås   glada så länge vi får ha henne med oss ,  samtidigt finns det ju hela tiden där att detta kan ju inte vara i evighet  eftersom hon redan är så här gammal . Men de är bara att njuta och ta vara på alla stunder vi ännu får ha henne hos oss. Denna hund är nog en speciell liten dam , utan att skryta med egen hund är hon ju  otroligt vacker både i teckning färg och ögon , därtill har hennes lynne gett oss så många glada minnen , tidigt börja hon ju älska bollar av alla slag och med dessa bollar höll hon oss också sysselsatta att rulla kasta gömma , de var ingen pardon hon satte helt lugnt och stirrade på oss tills nån föll till föga dessa ögon kan man inte motstå  haha Som valp roa hon sig  själv medan vi var på jobb  att smaka på halva huset allt från gamla dockor böcker hundkorgar mm. Inte hjälpte de att vi hade nån som kom och hade ut dem mitt på dagen o lite sysselsatt henne , nej hon roa sig själv så att säga , o Ronja vår då gamling brydde sig inte  om va ungen pyssla med. Nu är hon en gammal dam men ung i sinnet är hon allt ännu , nu mera är inte bollarna nåt hon bryr sig om , men en älskad röd tyg apa ska nog alla dagar lite busas med. Därtill får hon riktiga bus ryck som då hon och Leo ( vår yngsta hund ) sätter av i vild galopp så ibland tror vi hon är en valp ännu. Wilma har också varit en glad agility hund och oj va vi haft roligt  både hon och jag och vi kämpa oss ända upp till klass 3 . Nu mera är vi båda glada pensionärer  .





Dessa foton är tagna av fotograf Irene Vinha



 

4 kommentarer:

  1. Vilka fina bilder, förstår att ni älskar era fina hundar. Kram till er alla.

    SvaraRadera
  2. Tack Britt -Mari dom är nog oss så kära och ibland kanske folk tycker man är löjlig men de bjuder vi på alla som har eller haft husdjur vet vilken kär familje medlem dom blir .

    SvaraRadera
  3. Så många fina bilder på härliga hundar. Hoppas Wilma hänger med ett bra tag till. Hon är härlig :) Krama dem alla från mig.

    SvaraRadera

Hund bus hemma på gården

Nu har det verkligen kommit snö i flera omgångar ,inget som stör två glada hundar i alla fall. Dom är alltid lika glada över detta fenome...